طاهره گرمسیری یکی از داوران بخش صحنه ای و دیجیتال دومین دوسالانه جشنواره قصه گویی کتابخانه های عمومی استان البرز در گفتگو با روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان البرز بیان داشت: استفاده از متون کهن ایرانی و قصه های اصیل ایرانی در این جشنواره توسط قصه گوهای البرزی قابل تحسین است و بهره مندی از ادبیات غنی ایرانی همچون شاهنامه، داستان های کهن ایرانی، حکایتهای مولانا و سعدی و... به مخاطب قصه ها جان تازه ای می بخشد .
وی ضمن تقدیر از برگزارکنندگان جشنواره قصه گویی در کتابخانه های استان البرز افزود: قصه پل ارتباطی بین کتابدار و کودک و نوجوان است و قصه کودکان را به دنیای خیال برده و همچنین می توان از طریق دنیای قصه ها بسیاری از آموزه های دینی را به کودک و نوجوان در کتابخانه ها انتقال دهیم.
داور دومین دوسالانه جشنواره قصه گویی کتابخانه های عمومی استان البرز ادامه داد: امیدواریم در جشنواره های آتی قصه گویی در استان البرز بتوانیم شاهد قصه هایی با مفاهیم فرهنگ و ادب و رسوم مردم استان البرز که ایران کوچک است باشیم و این برنامه ها موجب ارتقای قصه گویی در کشور و در نزد کتابداران و اعضای کتابخانه های عمومی شود.
آموزش صحیح و اصولی قصهگویی در کتابخانههای عمومی در شناخت آداب و رسوم مردم ایران موثر است
فریبا فروزانفر دیگر داور دومین دوسالانه جشنواره قصه گویی در استان البرز نیز در گفتگو با روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی این استان، این جشنواره را نقطه عطفی در روایت داستان و قصه عنوان کرد و گفت: آموزش صحیح و اصولی قصه گویی در کتابخانه های عمومی که دایره وسیعی از مخاطبان را در خود جای داده می تواند در شناخت آداب و رسوم مردم ایران موثر باشد.
وی ظرفیت قصه گویی دراین جشنواره را بالا دانست و گفت: در بخش صحنه ای و دیجیتال در استان البرز قصه هایی اجرا و مشاهده شد که در سطح منطقه ای و کشوری می توانند بدرخشند.
گفتنی است از مجموع ۱۸۸ اثر رسیده به دبیرخانه جشنواره ، ۴۶ اثر در دو بخش دیجیتال و صحنه ای در بخش پایانی توسط داوران دومین دوسالانه جشنواره قصه گویی در استان البرز داوری خواهد شد و آثار برگزیده به بخش منطقه ای و سپس کشوری راه خواهند یافت.
ارسال نظر